De InnerGuidance Experience

Ok.. het delen van dit soort ervaringen houd ik stiekem wel liever voor mezelf. Het klinkt toch als.. spiri wiri en glazenbollerig weet je wel.. Maar ja.. dat maakt het ook meteen weer zo interessant natuurlijk ☝🏻

En ik MOEST er laatst wel IETS over zeggen tegen Victor want die was toch ook gewoon benieuwd naar wat ik dan zo nodig in Schiedam zou gaan doen. Ik zei gekscherend: ‘ik ga naar een geestuitdrijving’.. wat hij overigens helemaal niet grappig vond.. Maarrree, HA-llo, mijn geest drijft heus niet zomaar weg hoor don’t worry ☝🏻

Anyway, ik zal vertellen over mijn ervaring en oordeel zelf zou ik zeggen.

Allereerst.. had ik me natuurlijk weer eens VRE-SE-LIJK in de tijd vergist. Ik rekende mijn reistijd uit voor heen en terug, met daarin de InnerGuidance sessie die 2 uur zou duren en dan zou ik weer precies op tijd thuis zijn voor Carlijn’s verjaardagscadeautje. Het was een verassing voor haar en ik had deze hele happening stipt om 19:00 gereserveerd.. Dat wilde dus zeggen.. er moest NIETS ‘mis’ gaan qua tijd anders zou ik te laat zijn op mijn eigen gemaakte ‘geheime’ afspraak en trouwens, 1,5 uur lang al verwerkend en dan ook nog stressend in het openbaar vervoer zitten is ook geen pretje dat begrijp jij, dat begrijp ik. Dat wil je gewoon niet na de intensiteit van zo’n prachtige ervaring op reis door jezelf met alle impactvolle emoties die daar soms (meestal) bij komen kijken.

Maar goed, die dag zag ik Corona weer 💓. En de openheid waarmee Corona je verwelkomt, de aandacht die ze voor je heeft als ze naar je luistert, de liefde die ze uitstraalt als ze naar je kijkt en de veiligheid die ze je biedt in je moeilijke momenten wanneer deze omhoog komen, zorgen allemaal voor een bijzonder warme ervaring.

Vanaf het station in Schiedam was het ongeveer 10 minuten lopen naar Corona’s huis. Dat was zo’n heel mooi en heel oud en heel authentiek vestigingspand. Ze opende met een big smile de deur en gaf me een hartverwarmende knuffel. Samen liepen we naar een grote ruimte bovenin het huis met hierin de nog originele en authentieke onbewerkte houten steunbalken. Hier gaf ze ook regelmatig yogalessen en cacao ceremonies* zo vertelde ze. Maar voor mij, die dag, ging alles aan de kant en lag daar midden in de ruimte een breed matras met daar overheen een vrolijk gekleurd laken met daarop allerlei soorten kussens zodat ik zo comfortabel mogelijk kon gaan liggen.

(*Jij: ‘WAT? cacoa ceremonie?!! What what WHAAAAT is dat?!’) (Moi: ‘zie blog 1.2’ 🍫)

Op het matras deed ik mijn ogen dicht en liet ik me leiden door de stem van Corona. Ondertussen hoorde ik gedurende de gehele sessie, een variëteit aan muzikale klanken vanuit de laptop komen. Maar ik hoorde ook instrumenten die Corona gebruikte, waar ik letterlijk en figuurlijk nog nooit eerder van gehoord had. De klanken waren afgestemd op de intensiteit van de vragen die ze me stelde evenals de verschillende aromatische geuren die tijdens de sessie mijn neus binnen dreven. Allemaal precies goed. Het rook er naar lavendel wanneer ik kon ontspannen en het rook er naar een in de brand gestoken houten dak van een heel mooi en heel oud en heel authentiek vestigingspand wanneer er bij mij van binnen iets werd verwerkt. Dat bleek later een bosje gedroogde salie te zijn die ze aangestoken had. Dat hoorde ik dus allemaal achteraf natuurlijk en het getuigd toch ook wel van een blind vertrouwend op dat moment vind je niet?

Maar anyway, het waren Corona’s vragen die me hebben geleid naar mooie inzichten. De ene keer vroeg ze mij haar vragen intern te beantwoorden en de andere keer vroeg ze om ze hardop te vertellen. En het opmerkelijke was.. waar ik normaal gesproken de vragen vooral aan mijn hoofd overlaat om te beantwoorden, zo lieten de vragen me die dag eerder VOELEN wat het antwoord was. En ik kan niet eens echt zeggen dat ik ontzettend far far away in mezelf was weggezonken. Althans, dat idee had ik niet. Ik wist al die tijd heel goed waar ik was.

En toen voelde ik iets waardoor ik heel hard de neiging had om wederom diep te gaan zuchten… ik moest plassen.. 🤦🏼‍♀️ Sjooooooongejongejongejonguh!!! Kan dat nou niet ff wachten! Zit ik hier middenin mijn helende sessie een beetje diep diep in mezelf te zinken om te achterhalen wat mijn diep diep diepste antwoorden des levens zijn, staat Moeder Natuur weer eens voor de deur! Dat wil niemand ☝🏻 Maar ja.. wat moet dat moet hè.. Ik schaamde me er zelfs een beetje voor om het zo midden in de sessie af te breken. Corona zei: ‘vertel je dieeeeeeeepste verlangen’ Ik: ‘nou… ik zou wel even willen toiletteren ☝🏻’

Maar Corona, die lieve schat, vond het uiteraard geen probleem.

Ik moest later NOG drie keer plassen.. Blijkbaar werkt de hele boel ook very declancing op die zwakke blaas van mij.

Nou, uiteindelijk hollen naar die trein natuurlijk en dat ook nog eens rond 17:00, lekker middenin de spits dus… SU-per druk 😵. Was er een trein uitgevallen! Dus was er een trein aangekomen die 2 keer zo weinig mensen kon opvangen. En van die 10 minuten-sprint naar de het station toe, had ik het me toch een partijtje warm gekregen zo onder die regenjas van zuiver plastic. Dus ik sta me 3-ledig uit te kleden in die trein waarin we werkelijk waar hutje mutje tegen elkaar aan stonden te staan.. maar ja, de boel moest TOCH uit mensen.. BLOEDheet had ik het!

En terwijl ik daar ter plekke de kleren van mijn lijf trok dacht ik nog, ‘wat ruik ik nog heerlijk die aroma’s van die kruiden-olietjes en de aangestoken blaadjes die Corona had gebruikt en opeens keek in naar de mensen om me heen, allen op een afstand van 2 centimeter… die waren ongetwijfeld óók aan het meegenieten van deze volle aroma’s 😬. Met een grote paarse jurk aan en een mineralenketting om mijn nek had ik zo op de Paranormaal beurs kunnen staan, plaatje compleet ✌🏻.

🔮 xx

Interessant? Kijk dan op: https://coronameerman.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s