Nieuwe jaardoelen !!!

Nieuwe doelen en nieuwe haartjes gaan hand in hand ☝🏻

Goh.. nieuwe doelen.. ik moest er verdorie nog best lang over nadenken weet je dat?! Schudde ik de doelen vorig jaar nog zo uit mijn mouw. Dit jaar zijn er enkele hersengedeeltes bijna oververhit geraakt van al dat hevige kiezen en peinzen. Want wat nu al jarenlang aan de hand is, is dat ik veel dingen éven leuk vind !!☝🏻. Zo vind ik bijvoorbeeld een cursus zeep maken, even leuk als het aanleren van hoe je in één simpele ruk iemands nek weer rechtop zet. En zo vind ik edelsmeden in een atelier even leuk als bij iemand een intake af nemen. En zo vind ik een nieuwe yogales uitproberen met allerlei chianti’s en gepingel-muziek en met z’n allen heel hard OOOOHMMMMmmmmmm roepen… weer net zo leuk als een cursus glasblazen.

En.. en.. en… En dat is natuurlijk prima maar ik raak soms toch wel lichtelijk gestresst van al dat leuks wat mijns inziens geen richting geeft.

Oh TROUWENS ☝🏻☝🏻☝🏻 Ik realiseer me ineens waarom ik het dit jaar nou niet bepaald een peace of cake vind om nieuwe doelen te stellen! Dat komt.. doordat ik nu.. wil bepalen.. wat ik eigenlijk echt belangrijk vind om te doen in het leven.. !!

Alhoewel… 🤔 nee wacht..✋🏼 ik dacht hier even een openbaring te hebben maar dat is dus niet zo… Dat heb ik mezelf natuurlijk al 101 keer afgevraagd en het leidt vooralsnog tot alles behalve een bestemming. Moet dat dan allemaal maar een bestemming hebben? Het antwoord zal wel ‘nee’ zijn maar vooralsnog denk ik van ‘wel’. En daarom heb ik deze onderstaande doelen geformuleerd aan de hand van de vraag; ‘Lin, wat is nu echt belangrijk in het leven? (doel 5 niet meegerekend.. 😬)’. Nou dan is het antwoord natuurlijk: ‘vrij weinig’. Ja een dak boven je hoofd en een beetje liefde zou leuk zijn.. Mensen waar gaat dit HEEN?!!!!

NAARRR DE JAARDOELENNNNN ☝🏻☝🏻☝🏻 !!!!!

Doel 1: Laat ik beginnen met een klassieker die we er inhouden namelijk: de paal-moves ☝🏻 En ik heb er 3 bedacht waarvan ik denk ‘nou.. als ik DAT kan.. dan heb ik voor mezelf toch wel heel wat bereikt’… als het überhaupt OOIT gaat lukken natuurlijk 😒.

1. Combi Swan met Handspring

2. Combi Flatliner, Allegra en Superman

3. The Drop.. 💀

Paal-doel 1 poging tot:

 

Paal-doel 2 poging tot:

Paal-doel 3 poging tot:

Ik heb het op video gezet, maar het weerzinwekkende aanzien van de vooralsnog mislukking van de eeuw, kan ik jullie onmogelijk aandoen. Over 1 jaar het resultaat… toch een voorbeeld van hoe het dus niet moet. 🙃 Dit ben ik trouwens NIET:

😳……. Aaaaaaaaaaaaaanyway….

Doel 2: Ik heb 5 artikelen aan magazines verkocht 🙈 Hahaha.. echt GEEN idee of dit mogelijk is MAAR we gaan het zien ja toch…

Ja ik dacht als ik dat schrijven dan toch zo leuk vind, waarom dan niet betaald of in ieder geval, eens een poging wagen 💁🏼‍♀️

Doel 3: Ik heb 5 interviews gedaan. En dat is mooi om te doen! Ik ben als fysiotherapeut aangesloten bij het Netwerk Oncologische Zorg waarvoor ik o.a. de PR-werkzaamheden op me heb genomen. En hiervoor heb ik laatst een fantastische dame mogen interviewen over haar periode van kanker.

Gedurende het verhaal ben ik zelf, in het klein, samen met haar meegelopen door alle emoties van die tijd en dat was mooi, en verschrikkelijk, en eerlijk, en rauw en oprecht. En om haar verhaal te mogen delen met mensen die hier herkenbaarheid en steun in vinden… dan is mijn missie geslaagd.

Het verhaal is binnenkort te lezen op netwerkoncologischezorg.nl

Doel 4: Ik schrijf minstens 5 stukjes voor mijn paaldans-studio. Of zij het willen publiceren is uiteraard aan hun. Maar ik heb inmiddels zo veel leuke unieke momentjes meegemaakt in die studio, vooral met de ‘teachers’, dat ik ze heel graag eens uitwerk. En anders deel ik de anekdotes in mijn blog, want ze zijn gewoonweg TE grappig om niet te delen!

Doel 5: Euhm… ja.. Dit is dan misschien niet een doel van levensbelang MAAR desalniettemin heb ik al jaren een stiekeme ‘desire’ om bier te brouwen! Nu wil het ongelukkige feit dat ik zelf niet zo’n ontzettende bierdrinker ben en Vic’s maag al begint te kieperen bij het aanzien van een potje bier.. dan heb ik nog wel mijn vader die natuurlijk als het dan echt moet, zo mijn hele voorraad weg zou kunnen werken.. maar ja, ‘gezond’ is dat allerminst en ik houd hem liever nog een tijdje bij me weet je wel. Misschien moet ik in de wijn gaan.. Ik zie wel!

Doel 6: Ik doe op dinsdag boodschappen ZONDER wegwerpplastic te kopen en te gebruiken. Klinkt simpel.. maar het is waarschijnlijk helemaal niet zo simpel. Nu heb ik dus allemaal zakken van rijstpapier en bijen-wax-papiertjes en brood- en fruitzakken gekocht en daar moet ik natuurlijk wel alert op zijn om deze mee te nemen en te gebruiken ☝🏻.

Doel 7: Ik bezoek minstens 5 verschillende exposities. En daar wil ik echt alert op zijn. Want ja, ik mis het voor geen meter als het er niet is. Maar als ik er ben, en ik loop in de rondte al die creativiteit op te snuiven, dan werkt dat ook enorm op mijn eigen vindingrijkheid! En dat is zo’n heerlijk en vrij gevoel, dat wil ik onderhouden.

Doel 8: Ik ga met Vic dit jaar doelgericht door minstens 5 gedeeltes van Amsterdam lopen. Het is toch te gek voor woorden dat we vaker in de avond horizontaal tegen elkaar aanliggen tv te kijken in plaats van verticaal tegen elkaar aan lopen door zo’n vibrant city! Waar we nota bene nog wonen ook!! En dan hoor ik hem (weer) zeggen ‘ja maar dat heb ik zo vaak voorgesteld’. En dan zeg ik ‘ja maar, je zegt het altijd op een avond dat het niet kan’. En dan zegt hij ‘ja maar, jij bent altijd weg ‘s avonds’ en dan zeg ik ‘dat klopt’.

Maar TUURlijk ga ik tijd vrij maken om een paar keer erop uit te trekken met z’n tweetjes. Het is gezellig, gezond en ik krijg hierdoor altijd rust in mijn hoofd.

Doel 9: Ik lees dit jaar minstens 5 boeken. Ja, alert-zijn-doel numero zoveel ☝🏻

Doel 10: Ik kan volgend jaar 10 sec. op 2 handen staan. Dat lukt op mijn ellebogen 💪🏻 maar op 2 handen balanceren is een geheel ander verhaal mensen.

Genoeg gekletst!

Ciao 💋

2 gedachten over “Nieuwe jaardoelen !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s