Parijs was heet… HEEEEET 🥵

Nou.. Parijs was dus bloedje heet. Maar PRACHTIG 😍. We hebben uiteraard al het moois wat Parijs te bieden heeft geabsorbeerd zoals de Arc de Triomphe, Sacré-Cœur en de Notre-Dame (afgebrand en wel).

Omdat het zo heet was hebben we bij het Louvre nog ergens gezellig hutjemutje met andere gelukzoekers op het gras in de schaduw onder een boom gelegen.

Toen we daar welgeteld één uur uitgeteld in het gras lagen, zijn we blijkbaar belaagd met een club van processie rupsen want daarna zaten we onder de kriebelende bulten.

Omdat het op een gegeven moment TE heet was om te lopen hebben we elektrische stepjes gehuurd, I-DE-AAL 🤩 Echt te gekke shizzle. De herkenbare groene stepjes van het merk Lime stonden door de hele stad heen wachtend tot de volgende tourist ‘bliep bliep’ deed met zijn of haar gedownloade app, en zo werd de step ‘un-locked’ en sjeesde je zo met dat ding ervandoor.

We zwierde en zwaaide met korte bochtjes enthousiast achter elkaar met het verkeer mee de stad door zonder last te hebben van de hitte en stopte zo (heel kort) bij verschillende bezienswaardigheden.

Had ik al gezegd dat ik de Mona Lisa heb gezien..? Ik heb de Mona Lisa gezien.. tegelijk met nog 1000 andere mensen 😳..

Van tijd tot tijd werden onze hersenen nog even flink door onze schedel heen gehusseld. Onder de stepjes zaten namelijk van die harde skateboard wieltjes dus als je daarmee over een wegdek vliegt met van die stenen-kinderhoofdjes, tel uit je winst zou ik zeggen 😂 Alsof je voor het eerst een elektrische tandenborstel gebruikt.. maar dan ‘impact keer 100 zeg maar !

Leuk en aardig wel zo dat getour op zo’n step maar super verraderlijk natuurlijk met dat bloedje hete weer. Toen we ergens stopte om wat te gaan eten en drinken, merkte we dat we ons allebei niet zo lekker voelde. Ondanks mijn ✨eureka-moment✨ in het eettentje waar we waren gestrand, want ze hadden er ijskoffie !! En dan bedoel ik dus ook gewoon -ijs- en -koffie-.. Dus koffie, vers gezet en zwart, met een paar ijsblokken erin.. ja je denkt nu misschien hoe moeilijk kan het zijn maar ik vraag het werkelijk geregeld in heel veel koffie- en eettentjes als het zo knal heet is buiten, maar er wordt vrijwel standaard gezegd; ‘euhmmm… nee, dat hebben we niet’. Ja, schiet mij ook maar in de kerstboom.

Maar goed, maar dus eigenlijk NIET zo goed.. want nadat Vic en ik dus wat misselijk werden, maar nog volop plannen hadden voor die dag, gingen we met de metro terug naar het hotel om daar in de airco eens even flink bij te komen van onze halve zonnesteek.

Na 2 uurtjes waren we weer helemaal de oude en liepen we het hotel uit om buiten in een dikke vette walm van warmte te stappen pffffff… 🥵 Victor pleitte er nog voor om in het hotel te blijven. ‘Ja euh, hallo’ zei ik, ‘het begint avond te worden in DE licht stad van de wereld, we zijn in ROMANTISCH Parijs, die (vast en zeker) in de avond alleen nog maar romantischer en romantischer zal gaan worden.. !! Toen ik het zei kwamen er nog net geen hartjes als knappende zeepsopbelletjes uit mijn oren stromen richting hemel 💕❤️💕❤️💕❤️💕en blijf dan nog maar eens volhardend als vriend zijnde naar je vriendinnetje toe 😍. Puntje voor Linda.

Duuuuuuussssss, wij zette onze pas in richting de metro toen ik Victor vertelde dat ‘wit’, het nieuwe ‘zwart’ is tegenwoordig (in de hoop dat hij nou eindelijk eens een zootje van die verrekte witte T-shirts voor zichzelf zou gaan bestellen) en.. euhm… wat komt daar aangelopen..? Noem het toeval, want een slecht karma jegens mij kan het niet geweest zijn, maar er kwam een groep mannen en enkele vrouwen aangelopen.. Dresscode: zwart, zwart en nog eens zwart.. Dat kan maar één ding betekenen.. die mensen gaan vanavond naar een concert van Rammstein 💀🎼🎤🎸🥁🤘🏻👿☠️(…🎧)

Wat een engerd niet?

Nou, dit vind ik dan wel weer kunnen..

Er liep in de horde één man langs met een t-shirt aan met daarop de volgende filosofische tekst; ‘Eat shit, get sick, drop dead’. …Mjaaaa je kan hoog of laag springen maar.. Puntje voor meneer Archimedes in het zwart 🤘🏻.

Maar anyway, we hebben een drankje gedaan in de stad, toen samen overeen gekomen dat het nog steeds TE heet was om naar de Eiffeltoren te lopen. Dus zijn we maar weer als de wiedeweerga terug naar het hotel gegaan.

Vic had me de volgende avond meegenomen naar een fancy dakterras en zo hebben we samen met een cocktail in de hand toch nog de Eiffeltoren zien glitteren 😍

Tu es mon préféré et je vous aime tous 💋

2 gedachten over “Parijs was heet… HEEEEET 🥵

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s