Evaluatie Jaarrrrrrdoelen !!

JAAAAAAAA daar ben ik weerrrrr

Pfff.. dat commitment wat ik vorig jaar had gemaakt om 1 keer per week een blog te posten hielp beter om consequent te zijn dan mijn laatste voornemen namelijk; ‘gezien de drukte lately zal ik zo ongeveer af en toe een blog posten…’ nou dat ‘zo ongeveer af en toe’ is NIET specifiek dus NIET handig en ZEL-DEN haalbaar.. zo blijkt maar weer.

DUS ☝🏻 Daar komt weer verandering in WANT.. ☝🏻.. het het inmiddels 1 jaar geleden dat ik deze blog ben gestart and still being.. staying.. going.. (how zeg je dat?) strong 🤙🏻 Well.. beetje ingezakt maar daar komt dus verandering in ja. Ik ga vanaf NU weer wekelijks en anders HOOGuit (ja daar ga je al..) per 2 weken een blog posten 🎈.

Anyway.. het is tijd.. om.. DE jaardoelen te evalueren! Eens even zien wat er van mijn goede voornemens geworden is.. En voor de nauwlettende oplettende (zeurpiet), inderdaad, het is waar, ik had ‘10 maanden doelen’ gesteld MAARRRRR door de uitgezaktheid van de laatste tijd dus is dat feest niet door gegaan. Desalniettemin kon ik nog wel mijn paaldans-moves 2 maanden langer oefenen en dat niet zonder resultaat 🤩🤩

TADAAAAAAAAAAAA !!!

(het is enerzijds toch ON-gelooflijk dat het een jaar moet duren voordat je dan eindelijk zo op je hoofd kan staan) (“good things take time” zeggen we dan maar)

Deze heb ik maar even officieel vast laten leggen want je weet maar nooit. Misschien kan ik dit later nooit meer 😅. Ik vroeg nog aan de fotografe of mijn gezicht er wel een beetje relaxed opstond en warempel.. mijn gelaat is nog net niet meditatief te noemen.

Sja.. dit ziet er dan weer niet zo spectaculair uit natuurlijk maar ja.. het is wel de zwaarste move die er tussen zit!! Check dat geconcentreerde hoofd 😆. Over 7 jaar nogmaals deze foto maar dan met mijn benen gestrekt ☝🏻

Maar goed ! Daar komen ze hoor ☝🏻DE evaluatie van de overige doelen:

Doel 1 was; ‘Ik kan een gekwalificeerd Motivational Interviewing (MI) gesprek voeren’. Ik heb de basiscursus voor MI gevolgd, ik heb mijn MI-Expert training dit jaar afgerond, ik heb verscheidenen oefen-gesprekken gevoerd en ja.. vet slecht, maar dat heb ik dus niet officieel getoetst omdat ik mijn jaardoelen niet in mijn super-focus-modus had liggen… terwijl dat nou juist één van de belangrijkste elementen is om je doelen te behalen.. dat is maar een vermoeden hoor.. 🤔🙈 Volgend jaar beter!!

Yesssss bij Doel 2 zou ik deze 3 pole-moves letterlijk nailen en ben zo trots 💪🏻. Dit is dan het resultaat van één jaar lang mezelf 4 keer in de week in het zweet werken en thuiskomen met blauwe plekken op plaatsen waar de zon zelden schijnt EN soms op plekken waarvan je denkt ‘hoe dannn?!’.

Ik zie in de bovenste een vis 🐟 met belletjes, blub blub en daaronder een schildpad 🐢 of een slak.. 🐌 wat jij?

Bij Doel 3 was het plan, zo lees ik althans terug, om een 10 weekse beginnerscursus schaken te gegeven bij de seniorenflat tegenover ons huis.

Als ik het zo weer lees denk van.. ‘HA.. wat een leuk plan, moet ik eens doen’ 🙈 (helemaal niet meer aan gedacht!)

Doel 4 luidde; ‘75% van mijn al make-up en verzorgingsproducten zijn vegan en proefdiervrij’. Welllll… dat is gelukt hoor, ruimschoots! Ik heb zelfs een hele fijne silver shampoo gevonden die dierproefvrij en vegan is. Je weet wel, die shampoo die je blonde haar er grijzig doet uit laten zien ipv dat het een porno-blonde kleur krijgt wat nou eenmaal snel gebeurd bij het blonderen van je haar. Voorheen voelde die verschillende silver shampoos die ik had geprobeerd dan ook aan alsof ik een potje chemicaliën over mijn hoofd had gegooid en dan mocht ik maar weer blij wezen dat mijn gezicht geen grijzige gloed had gekregen!

Allright.. Doel 5 was om 70 kilo te wegen onder het mom van ‘een kilootje per maand moet lukken’ (😂) Nou.. dus.. ben 3 kilo afgevallen in een jaar tijd.. 😑 Maar ☝🏻 ben ook zeker sterker geworden dus ook meer spiermassa… en zeker een cup-maat kleiner 😬 En nu weet ik OOK wat een ON-zin-verhaal het is dat je je borstspieren (de mijne zijn inmiddels echt ‘rock hard’ te noemen) moet trainen als je wilt dat je borsten er een beetje fier bij blijven staan in plaats van dat de zwaartekracht duidelijk zijn intreden heeft gedaan weet je wel..

Doel 6 was het bereiken van 100 abonnees van deze blog. Euhmm.. ik heb geen 100 abonnees (das dan ook mijn verdienste voor het onregelmatige posten lately EN het vooral niet wetende en niet uitzoekende hoe ik de blog meer bekendheid kan geven). Maar, ik heb wel zo af en toe 100 lezers per blog bericht! Das toch heel leuk!

Desalniettemin en al helemaal without a doubt, ben ik fan van iedereen die deze blog leest 🥰

Doel 7 luidde als volgt: ‘Heb ik een rating van 750 met schaken.. (ahum..😳😬)’

Ja.. precies..: ‘ahum’. Maar ik vraag het even aan DE meester.

Me: ‘Vic! Is mijn rating al 750? Vast wel ja toch??!!’

Zijn response; ‘Haha’, ‘plus minus’, ‘MOET JE MEER WEDSTRIJDEN SPELEN’

Me: 🙄

Ennnnn we gaan verder met Doel 8!!

‘Ik heb 10 lezingen/events bezocht wat betreft persoonlijke ontwikkeling’

Ja vast wel.. Nee toch niet! Veels te duur man 😵

Doel 9: ‘Ik heb 5 boeken gelezen betreffende management’

Niet over management.. wel weer ‘ontdek-jezelf-boeken’ Dat gaat gewoon vanzelf! Iedereen uit mijn omgeving lijkt het te weten maar ben zelf nog steeds ZO benieuwd naar hoe ikzelf eigelijk in elkaar zit 💁🏼‍♀️.

En dan tot slot: Doel 10: ’Vic en ik hebben voet in ons ideale huis gezet’ Laten we zeggen.. ‘op Funda gekeken en samen gedacht; hmmm dat is echt ONbetaalbaar zo’n appartement van pak hem beet laat hem los 100 vierkante meter met enorme ramen op 10 hoog in het centrum van Amsterdam…’ Dus ja, wordt vervolgd.. misschien over een tijdje wanneer de huizenmarkt is gecrasht ☝🏻.

It’s good to be back on track!

En voor volgende week: HOLD TIGHT! AND Freezzzzze everyone ☝🏻… dan vindt de officiële presentatie plaats van mijn nieuwe jaardoelen !!!

Liefs 💋

4 gedachten over “Evaluatie Jaarrrrrrdoelen !!

  1. Hey Linda! Toch mooi dat je in ieder geval een aantal van je doelen hebt behaald! En wauw, die moves!!! Love it! Ik mis het nog steeds.. Behalve die blauwe plekken dan 😉
    Je inspireert mij in ieder geval wel om weer doelen te zetten met daarin ook mijn blog weer op te nemen. Dus, dankjewel!

    Like

    1. Hi Mariëlle! Wat leuk om een reactie van je te ontvangen. Ik moest laatst nog aan je blog denken. Ik lees ze altijd met veel plezier dus JA! zou geweldig zijn als je het weer zou gaan oppakken 😍. En als je weer eens in Amsterdam bent, paal gezellig eens een keertje mee!! 💋💋

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s