Recept 1.4 Evalueer je doelen

‘Linda.. HOE gaat het met je 10 maanden-doelen?’ GOEIE VRAAG ☝🏻 Nou.. door deze vraag kwam ik er dus achter dat ik alweer bijna 7 maanden (😱) verder ben en ik moet je zeggen.. ik heb al een tijdje niet meer over de doelen nagedacht. Is dat een goed teken..? Ik zou denken van niet, maar ik heb ze er zojuist even bij gepakt en wat blijkt.. zonder de doelen nauwlettend in de gaten te hebben gehouden, ben ik er de laatste maanden tòch mee bezig geweest.. en met redelijk succes… al zeg ik het zelf..

Als je bijvoorbeeld kijkt naar de paaldans-doelen.. dan gaat het zo slecht nog niet:

Dit is de te behalen Handspring:

ik ben halverwege dacht ik zo…

En dit is de Jade..

…nou.. dat wordt al wat dacht ik zo 💪🏻

En dit is de Shoulder Mount.

….ja hoor.. ben der bijna 😂

Voor het behalen van de overige gestelde doelen (1 t/m 10) heb ik óók goede hoop. Hieronder volgt een kleine evaluatie:

1. Motivational Interviewing doel: ‘Ik ben volop in training om expert te worden op het gebied van Motivational Interviewing’.

Of ik over 3 maanden een succesvol gekwalificeerd gesprek kan houden, moet logischerwijs nog blijken.

2. Paaldans doel; Yep.. de paal-resultaten staan hier boven gepresenteerd.

3. Schaakles aan senioren; Ik ben nog steeds aan het nadenken of ik überhaupt wel schaakles wil geven aan senioren.. (ik doe het op mijn werk af en toe….in combinatie met fysiotherapie verantwoorde oefeningen..telt dat?)

4. Dierproefvrije verzorgingsproducten; Ik geloof dat inmiddels al wel zeker 75% van mijn verzorgingsproducten dierproefvrij is. Op naar de 100% 💪🏻

5. Gewichtverlies; Ik ben momenteel 2 kg aan gewicht kwijt.. MAAR ☝🏻 ik heb er wèl een whole bunch of spieren bij gekregen.

6. 100 inschrijvingen van deze blog; Ik heb nu 27 abonnees voor deze blog ipv 100, zoals mijn doel voor over nu nog maar 3 maanden luidt maarrrr… er zijn wel iets van 125 mensen die de blog wekelijks lezen 😍

7. Ik ben beter in schaken geworden..; moet ook wel met inmiddels 15 lessen achter de rug waarbij minstens 15 serieuze partijen gespeeld… geen idee nog wat mijn rating is.. dat hoor je over 3 maanden bij de finish… (..en ik ook)

8. Bezoeken van 5 persoonlijke ontwikkeling lezingen; Hm.. ik ben met het bezoeken van lezingen specifiek w.b.t. persoonlijke ontwikkelingen niet echt bezig geweest.. maar het doen van activiteiten als ‘beter worden in het paaldansen’ en ‘schaken’ èn ‘het oefenen en voorbereiden voor de comedy show’, daar wordt ik al een blijer en steviger-in-mijn-schoenen-staand-persoon van dacht ik zo.

9. Lezen; GEEN tijd voor.. geen prioriteit ook..

10. Droomhuis…; Vic kijkt af en toe op Funda… 😄

En het grappigste vind ik eigenlijk nog dat ik in mijn aller eerste blog vertelde dat ik er ‘stiekem een heel klein beetje van droomde om een comedy show te maken’. Dat had ik dáárvoor nog niet eens zo heel lang bedacht. Bovendien vond ik dat zó spannend en een ver-van-mijn-bed-show, dat ik het zelf niet eens hardop durfde te denken LAAT STAAN op te schrijven en te delen met jullie allemaal… maar toch gedaan.. en nu ga ik nota bene over 5 weken optreden in het Comedy Café 😱..

De geformuleerde ‘peilers’ heb ik ook weer eens bekeken en ik moet zeggen.. die zijn gevoelsmatig wat afgezwakt. Neem het ‘minimalisme’ for example.. Niet alleen wordt ik inmiddels door menigeen hard in mijn gezicht uitgelachen.. nee, mensen raden het mij tegenwoordig ook gewoon af wanneer ik wederom pretendeer minimalistisch te willen leven.. Het zou ‘niet bij me passen’ en ‘ik zou het niet kunnen volhouden’ wordt er zoal beweerd.. Nou.. WAT een vertrouwen zeg 😒 Ze hebben wel gelijk… maar toch.. zou leuk zijn als er een beetje in me werd geloofd.. ja toch..?

Anyway.. daarentegen heb ik wèl een blogger (https://naoki.nl) gevonden die per product heeft uitgezocht of deze dierproefvrij zijn. En dat zijn er een hele hoop! Helaas zijn veelal de bekendere producten die voor het grijpen liggen bij bijvoorbeeld een Etos en het Kruidvat NIET dierproefvrij of ze pretenderen dat hun product niet op dieren is getest maar vermelden er dan vervolgens niet bij dat enkele ingrediënten die voorkomen in hun product uit China komen en deze worden dan weer wèl op dieren getest.. ja, dat kan ook nog… Terwijl bijna alle ‘eigen merken’ wèl dierproefvrij zijn.

Deze blogster heeft trouwens laatst de lijst met producten van haar website afgehaald die niet dierproefvrij zijn want ze ontving haatdragende, bedreigende en intimiderende mail van deze merken. Belachelijk en uiteraard zeer kwalijk om te realiseren dat mensen dit doen en überhaupt bestaan ☝🏻. Daar wil je toch je geld niet aan spenderen !

Check iig dit voor de dierproefvrije cosmetica lijst. 💓 https://naoki.nl/nederlandse-dierproefvrije-cosmetica-lijst/

Lieve mensen, ik zou zeggen… laten we streven naar een wereld met daarin zorgeloze hupsende konijntjes in plaats van ellendige half-levende lieve pluizenbollige konijntjes in kooitjes met shampoo in hun oogjes voor ONZE onnozele verzorgingsproducten.. ja toch..

En vergeet uw doelen in het leven niet ☝🏻 En deze te evalueren ☝🏻.. maar goed dat is inmiddels wel duidelijk geloof ik 🤔

Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s