Tip 1.6 Vergelijk je relatie eens met je theekastje

Yo! Ik was laatst nog maar net fris & fruitig gestart aan een ochtendritueel en dat werkt klaarblijkelijk als een tierelier! IK HEB EEN NIEUW INZICHT☝🏻🤩 Ik kom dus net tot de ontdekking, out of the blue, als donderslag bij heldere hemel, dat mijn relatie (Vic en ik van ‘ik en Vic’) representatief staat voor ons theekastje 🤘🏻.

Yap, ik snap dat je toe bent aan wat informatie vooraf 👍🏻 Well… ik mediteer dus weer 😌🕯En als ik mediteer dan vallen er kwartjes. Dan wel op het moment zelf en anders wel op een totaly unexpected moment!

Ik houdt het dus al best een tijdje vol met de Headspace app zoals je ziet 💪🏻

Ons theekastje is zogezegd een georganiseerde chaos van uiteenlopende soorten en smaken. Vic (van Vic en ik en ik en Vic…. naja je weet wel..) vindt van niet maar dat geheel terzijde..

DUS, zoals je op de foto kan zien, hebben we allerlei soorten heerlijke theetjes thuis in ons kastje staan. Even wat voorafgaande informatie; stel.. en ik zeg -stel-.. je zou Victor doormidden zagen, dan zal je zien dat hij voornamelijk bestaat uit rooibos (en uit chocolade natuurlijk 💁🏼‍♀️). Maar goed, ik gebruik alle thee behalve de rooibos-hibiscus die te midden staat van alle andere soorten thee en Victor drinkt dus alleen maar die rooibos-hibiscus. Hij drinkt het.. wat zeg ik.. hij BETAALT nota bene voor een rooibos thee buitenshuis.. 😳 Terwijl hij het dus thuis al heeft.. Dat is toch ongelooflijk 😱.. Ik zou het zien als een extraordinary buitenkans om weer (met het accent op ‘wéér’) eens wat anders uit te proberen! Er zijn nog zoooooo veel heerlijke smaken te ontdekken in de wereld en nog zooooo veel meer om uit te proberen en te ontdekken!

Maar begrijp me goed, ik benijd deze manier van thee kiezen zoals Victor dat doet dus best wel een beetje. Want dat lijkt me dus HEEEEERlijk, om gewoon te hebben besloten; deze theesoort is prima. In plaatst van mijn persoontje die iets van 12 theecombinaties in haar kastje heeft staan en tegelijkertijd al weer nieuwsgierig is naar de volgende theesoort die wellicht en HOOGSTwaarschijnlijk ZEKER te WETEN beter zal zijn dan AAAAALLE andere theesoorten die ze inmiddels al heeft uitgeprobeerd.. Het is excited en tegelijkertijd creëert het onrust! Ik geloof dat het daardoor nogal eens onrustig kan zijn in mijn hoofd. Er is nog zo veel te ontdekken maar het einde komt gewoon nooit in zicht.. (want het einde staat voor ‘het ultieme tevredenheidsgevoel’ (wat dus niet bestaat..) (tenzij je het anders aanpakt en gewoon ‘besluit’ dat je tevreden bent maar dat even geheel terzijde..)) (Gadverdamme wat ken ik mezelf toch goed 😒)

Punt is; onrust in je theekastje betekend onrust in je hoofd ☝🏻 En als je dan weet dat je toch zo in elkaar zit, verwelkom dan een man op je pad die weet dat hij van éen smaak heel erg houdt en evengoed openstaat voor toevallige voorbijkomende andere smaken… (euhmm.. ik bedoel met andere ‘smaken’ dus GEEN andere ‘vrouwen’… ik bedoel dat hij standvastig is en openstaat voor.. eh ja, ALLES dus behalve andere vrouwen ja.. ) (AaAaaah.. mijn metafoor raakt in de war.. ! ☹️)

Anyway.. ik zal maar niet beginnen om onze (mijn) verzameling sokken te vergelijken. Anders zouden jullie nog denken dat ik lijdt aan een bipolaire indentiteit crisis met spikkels (en streepjes.. en bloemetjes.. etc.) 🤗.

Goed, ik zou zeggen.. Neem een kijkje in je theedoos en ontdek hoe jezelf echt bent. En als je een relatie hebt, kom er dan achter hoe jullie verhouding daadwerkelijk in elkaar steekt.

Succes 👍🏻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s