Let’s start !

Alright!
Ik besluit… we gaan live !☝🏻 ‘Ik’ ben ‘mezelf’ beu. Ik wil zoveel doen, heb zo veel ideeën, zoveel idealen en doe voor m’n gevoel geen ene moer.
Ik wil een groots onderzoek starten naar dierproef- en alle andere ellende -vrije huidverzorgingsproducten en make-up, ik wil slow fashion, ik wil een lichter lijf om mezelf een beetje proper in de danspaal te hijsen, ik wil wat voor ouderen betekenen, ik wil mezelf persoonlijk helemaal ontwikkeld hebben, ik wil schaken om mijn brein fris te houden en dementie tegen te gaan, ik moet nog minimalist worden, ik wil 100% gezond koken en bakken, 100% plastic-vrij leven en ik wil ook nog wellicht misschien nou eigenlijk best wel heel erg graag eens ergens in mijn leven een comedyshow maken …. (P.S. geen idee hoe..) (..bovendien weet (wist) niemand dit..) 😬
En verder moet ik natuurlijk gewoonweg de hele wereld redden ! (alsof ik daar DE aangewezen persoon voor ben… 🙄🤣😩)

Maar anyway, in plaats daarvan zit ik zo’n 20 uur per week achter de tv, eten we kant- en klaar maaltijden in die vreselijke plastic bakken thuis voor de buis en wil ik wel elke dag in een sierlijke yoga houding op mijn hoofd staan maar doe ik dat 98% van de tijd niet en als ik dat dan WEL eens doe dan stel ik me zo voor dat het er uit ziet als een balancerend nijlpaard met serieuze coördinatie problematiek en dus dat is mijn status quo op dit moment omdat ik in mijn kostbare vrije tijd allerlei vormen van suiker zit te consumeren voor de tv met ‘Cesar Milan to the rescue’ ! 😤 en ik heb niet eens een hond ! (But I loooooooooooove Cesar 😻)

Wat mij rust zou geven is richting, focus, voldoening en daadwerkelijk ideeën uitvoeren en dus DOEN ! En dat is precies de reden waarom ik deze blog ga starten. Als ik het idee heb dat er mensen meelezen dan geeft dat mij hoogstwaarschijnlijk een effectieve kick in the 🍑. Bovendien vind ik het zelf altijd erg troostend als ik online een kijkje in andermans perikelen mag nemen en inspirerend wanneer ik zie dat iemand in actie komt terwijl diegene dat ook allemaal maar gewoon met knikkende knieën doet.
SO LET’S GO !

IMG_E9607

Een gedachte over “Let’s start !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s